Måder hvorpå mødebooking kan ske via Google

Mødebooking sker traditionelt via telefon, men der er også andre måder hvorpå man kan få en kundens interesse. Google er en søgemaskine vi alle bruger som primær søgemaskine, hvilket vil sige, at man der kan fange manges interesse, og mødebooking via google bliver ført på denne måde.

Optimering af søgeresultaterne

Når man optimerer søgeresultaterne i en søgemaskine, er det ikke bare for ophavsmandens fordel, det er også for kundens fordel, da man som bruger af en søgemanskiner ønsker at få nogle hurtige svar, sådan at man ikke skal sidde og bladre og gå igennem de første søgeresultater, for at finde det svar eller hvad man nu var på udkig efter. På samme tid, fanger man også en potentiel kundes interesse, for et produkt eller andet, og på den måde, ved at vise kunden, hvad hun/han gerne vil se, komme tættere på potentielle kunder.
mødebooking via google

Brug af annoncer

Fang interesse ved at annoncerer om det som de søger efter. Igen gør man også kunden en tjeneste, da det gør det meget nemmere, at finde det, som man søger efter. Måske er man lidt ligeglad med, hvilket mærke, sammenhæng eller andet, som et givent produkt er, men man søger et sted hvor det kan købes eller er tilgængelig. På den måde kan ophavsmænd fange interesse hos de der søger, og på den måde få en handel ud af det, som også er på kundens præmisser, da de valgte at klikke på linket. Måden er også god, da det i nogle tilfælde føles bedre at klikke på en annonce, fordi det virker mere pålidelig. Det er jo også det som der ønskes opnået, at man får tillid til hjemmesiden og et evt. produkt og handler på hjemmesiden eller bliver inspireret til det på anden vis.