Hvordan skal din transport foregå på Sjælland?

Tag den offentlige transport rundt på Sjælland

Det offentlige transport på Sjælland fungerer rigtig godt. Der er rige muligheder for at komme vidt omkring. Med s-toget er det for eksempel muligt at komme til dyrehaven, mens man med regionaltoget hurtigt kan komme til Roskilde eller Helsingør. I Roskilde finder man både seværdigheder i form af Roskilde domkirke og gode shopping muligheder. Fra Helsingør er Sverige kun 20 min. væk med færgen. Endvidere er der busser og metro inde i indre København, som gør man let kan komme rundt omkring.
Som alle andre steder, kan transporten på Sjælland også gå i stå nogle gange. Det kan skyldes nogle vejrforhold, uforudsigelige forhold såsom kabeltyveri mm. Tranporten rundt på Sjælland er let tilgængelig og man kan som regel komme hurtigt fra A til B.
Billetpriserne til den offentlige transport er steget forholdsvis meget de senere år. Det er altså blevet dyrere at bruge den offentlige transport. Endvidere kan det være forvirrende at finde rundt i, hvilken billet det vil være mest fordelagtigt at anvende, skal man købe et klippekort, rejsekort, engangsbillet eller er det bedre bare at tage bilen?

Bilen som fortrukne transporteringsmiddel

Bilen er klart den letteste måde at transportere sig rundt på, på Sjælland. Du er ikke så afhængig af andre, som du er, hvis du vælger det offentlige. Man kan hurtigt komme fra A til B og man undgår de dyre billetpriser. Skal man sammenholde de to transportformer: det offentlige og bilen, så skal man huske, bilen bruger omkostninger i form af benzin, mens man med det offentlige skal betale for biletter. I enden vil omkostningerne for den offentlige transport nok blive større, såfremt man ikke har et månedskort med alle zoner. Skal man rundt mange gange på en dag, vil bilen være det oplagte valg, men det afhænger i sidste ende alt sammen af, hvor ofte man skal rundt, hvilke zoner man skal rejse i, og om man er flere personer.

Læs mere om:  Få hjælp til flytningen med et billigt flyttefirma